Audiolezen

Bij Passend Lezen vind je onder Audiolezen een groot aantal boeken, kranten en tijdschriften en hoorspelen in gesproken vorm. De collectie bestaat uit meer dan 80.000 gesproken boeken. Van streekroman tot detective, van Maarten ’t Hart tot Dan Brown. En dankzij de professionele voorleesstemmen ligt elk boek goed in het gehoor. De collectie wordt maandelijks uitgebreid met nieuwe titels.

Naast gesproken boeken vind je circa 125 gesproken titels van populaire kranten en tijdschriften, zo'n 1000 hoorspelen en ruim 130 hoorcolleges van de Home Academy.

De gesproken lectuur is op verschillende manieren te beluisteren: via de app, via de online player op de website of andere afspeelapparaten voor streaming en op Daisy-cd. Meer informatie vind je hier.

_
<>Audiolezen

Houd je van gesproken boeken? Bij Passend Lezen kun je kiezen uit ruim 80.000 gesproken boeken! Van roman tot detective tot biografie. Zoek snel de gewenste titel en start met lezen!

Gesproken kranten en tijdschriften lees je via streaming en/of Daisy-cd. Een gesproken krant verschijnt wekelijks en bevat een selectie van artikelen uit de papieren edities van die week. Gesproken tijdschriften verschijnen over het algemeen tegelijk met de uitgave die in de winkel ligt en er wordt doorgaans een selectie gemaakt uit de artikelen.

Wist je dat Passend Lezen beschikt over een collectie van zo'n 1000 hoorspelen? Van actuele titels tot klassiekers tot radiodocumentaires.

Duik in de collectie van ruim 130 hoorcolleges van de Home Academy. De hoorcolleges gaan over de meest uiteenlopende onderwerpen: van geschiedenis tot natuurwetenschappen tot politiek. De hoorcolleges zijn voorgedragen door sprekers als Maarten van Rossem en Fik Meijer.
 

Ben je op zoek naar een leuk, recent verschenen boek? Kijk dan op de pagina ‘Aanwinsten’. Daar vind je gemakkelijk alle titels die recent zijn verschenen in audio en/of braille. Selecteer de leesvorm en het gewenste genre en ontdek welke titels er in de afgelopen week of maand(en) zijn verschenen. 

Mis je een nieuwe titel? Kijk dan op de pagina ‘Binnenkort beschikbaar’. Daar staan alle titels waar op dit moment aan gewerkt wordt.

 

Hier vind je het maandelijkse overzicht van boeken die met voorrang aan de collectie worden toegevoegd!

Naar het overzicht binnenkort beschikbaar

Hier vind je een handig overzicht van alle titels die aan de collectie van Passend Lezen zijn toegevoegd.

Naar de aanwinstenlijst

Daisylezer-app op telefoon in de hand

In bed, in de trein, op de bank… Je kunt de gesproken boeken, kranten en tijdschriften ook streamen via de Daisylezer-app op je smartphone of tablet. Ook kun je de gesproken titels downloaden in de app, zodat deze zonder internet te beluisteren zijn.

Download nu de Daisylezer-app van Passend Lezen voor iOS of Android.