9 tot 12 jaar

Zoek je spannende boeken? Of juist grappige titels? Dan ben je hier aan het juiste adres! Duik in de collectie voor het juiste boek in de juiste leesvorm. Veel leesplezier!

<>9 tot 12 jaar

Hier vind je de Audiolezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hier vind je de Braillelezen-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Hier vind je de Jumboletter-collectie voor 9 tot 12 jaar.

Bas en Roos hebben beschermende kleding aan, want in Klinkklaar 5 is alles scherp. Messen, zwaarden, bijlen, naalden… en zelfs aan grassprieten en papier kun je je snijden. 
Je hoort in dit nummer iets over de geschiedenis van het mes, over het slijpen van zakmessen én van bevertanden en je ontmoet een degenslikker en een schermer. Het boek van de boekenhoek gaat over een geheimzinnige Indonesische dolk, een kris.
  
Maar scherp betekent ook: scherpzinnig, oftewel erg slim. In het verhaal neemt Slimme Grietje de hele boel in de maling. En in het lied Philine heeft een mooi meisje een scherpe tong. Je bent dus gewaarschuwd: de nieuwe Klinkklaar is vlijmscherp. Wie durft het aan om ernaar te gaan luisteren?

Beluister hier een fragment

Klinkklaar is een audiotijdschrift voor kinderen met een leeshandicap van 9 t/m 12 jaar. Elke vier weken is er een nieuw nummer over een ander thema. Je  kunt een proefnummer of een abonnement aanvragen via www.passendlezen.nl of via www.superboek.nl  
Bellen kan ook, naar 070 - 338 15 00 of stuur een mail (mét je naam en adres) naar klanten@passendlezen.nl